Manfrotto 190X készlet -alumínium 3 szekciós tripod + 496RC2 gömbfej

71 900 Ft

nettó: 56 614 Ft
1-3 munkanap
Leírás:


Cikkszám: MK190X3-BH

Az új 190x tripod egyik alapvető újítása a földszinti adapter, mely új perspektívákat nyit meg. Miután a felső öntvényre felhelyeztük és kombináltuk a lábakkal, lehetővé teszi az ultra alacsony perspektívák használatát. Határtalan kreativitás a kiegészítők egyszerű adaptálásán keresztül. Az új 190X modell Easy Link csatlakozóval van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy tripodunkat akár mobil stúdióvá változtassuk. Finomabb műveletek: a 4 láb pozíció választó könnyen és kényelmesen használható, lehetővé téve az egyszerű felállítást valamint a 190X még biztonságosabb használatát Ideális gyors akciókhoz valamint gyors pozíció választáshoz. A 190X ezen verziója 496RC2 gömbfejjel érkezik. Szolid és gyorsan felállítható hála az egyedi QPL rendszerű lábaknak. A gyors felállításnak köszönhetően több időnk marad a fotózásra.

A 190X tripod 496RC2 gömbfejjel. Jellemzők:Az új 190X professzionális tripod számos hasznos funkcióval rendelkezik, melyek közül a talajszinti adapter az egyik. Használata lehetővé teszi a rendkívül alacsony szögből történő kreatív fotózást A 190X lábai gyorsan meghosszabbíthatók a Quick Power Lock karoknak köszönhetően, amelyek minden lábszekciót nyitnak és blokkolnak. A QPL karok a lábzárak kényelmesebb és erősebb egykezes fogásához lettek kialakítva. Összecsukott helyzetből a lábszekciók egyetlen mozdulattal kiengedhetők. A QPL karok kialakítása a szekciók erősebb lezárását is biztosítja, ami azt jelenti, hogy az állvány stabilabb és szilárdabb a hagyományos karokkal rendelkezőknél. Az intuitív és ergonomikus lábszögválasztók lehetővé teszik a lábak egymástól független szilárd beállítását a megjelölt szögekbe, így nagyobb pozicionálási szabadságot nyújtanak A 190X felső része Easy Link csatlakozóval rendelkezik, ami fotós vagy videós kiegészítők felszerelését teszi lehetővé.A 496RC2 gömbfej gond nélkül megbirkózik egy FX DSLR vázzal és egy közepes objektívvel, hála 6kg-os teherbírásának. Gyorscseretalppal. A 190X és a 496RC2 Olaszországban készültek.

Súly 2400 g Kollekció 190 Anyaga alumínium Biztonságos Teherbírás 6 kg Min Magasság 19 cm Max Magasság 170 cm Maximum Magasság (leengedett középoszloppal) 145 cm Zárt Hossz 69 cm Fej Típus Gömbfej